Posted on: July 18, 2022 Posted by: admin Comments: 0

Belysningen i vores hjem siger noget om den atmosfære, som vi gerne vil skabe. Vi tænder for eksempel stearinlys omkring en hyggemiddag fordi, vi gerne vil sætte den helt rigtige lune stemning.

Lys gør rigtig meget, og nymoderne lyskilder udvikler sig konstant. En af de populære alternativer til de klassiske lamper er LED strips. LED strips er en fed løsning i hjemmet til at skabe fede effekter med smarte lyseffekter. I denne artikel gør vi dig klogere på LED strips og, hvordan du kan bruge dem i dit hjem.

Hvad er LED strips?

Først og fremmest skal vi have styr på hvad ledstrips overhovedet er. Det er meget sandsynligt at du er stødt på LED strips før uden at være klar over det. Det beskedne tynde bånd med pærer kan klæbes fast stort set over alt, og udsender kraftige lyskilder i forhold til pærernes beskedne størrelse. For eksempel i barmiljøet og på diskoteker er det populært, at opsætte LED strips omkring baren, ved gulvet eller i loftet for at skabe fede og farverige lyseffekter.

LED strips består af en række af bittesmå LED pærer som er påsat et selvklæbende bånd. Båndet er blot 2 centimeter bredt og bøjeligt, så det kan drejes om kanter. Alt dette simple bånd behøver er en strømforsyning, og så er der lys i hjemmet.

Monter dine LED strips derhjemme

LED båndets fleksible design gør det nemt at arbejde med. Du har faktisk uendelig mange muligheder for opsætning, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Det selvklæbende bånd er enormt stærkt, og kan påsættes på utallige mange overflader.

Du kan montere dine LED strips langs listerne på gulvet, omkring dine hylder, døre eller skabe. Du kan også være kreativ og sætte dine LED strips under sengen i soveværelset eller endda bag fjernsynet. LED strips fungerer også til udendørs brug, så hvis du har en terrasse eller altan, som mangler lidt lys, så er LED strips et genialt valg.

Billigt lys der holder længe

Udover de mange smarte anvendelsesmuligheder, så er LED strips også en lyskilde, som er venlig ved strømregningen. Problemet med normale glødepærer er at de, udover lyskilden, også producere rigtig meget varme, hvilket kan blive dyrt i længden.

De små pærer i LED strips har til gengæld stort set ingen varmeudledning, så du sparer en hel del på strømmen ved at tænde for dine LED strips frem for loftslampen. Udover at være billigere i drift, så har LED strips også en rigtig lang levetid, så du har glæde af dem i mange år.

Skab fede effekter

LED strips kommer både med normalt hvidt lys eller i alverdens forskellige farver. Nogen ekstra smarte LED strips har endda farveskiftende funktioner, så du via en app eller fjernbetjening kan skifte farven på dine lys.

Du kan skabe fede effekter med de forskellige farver og placeringen af dine LED strips. Oplys sengen nedefra med en rødlig hygge belysning eller giv fjernsynet ekstra dimensioner med oplysning bag skærmen i alle regnbuens farver.

 

Leave a Comment